Kedelbog fra Jebra Kurser

Ny håndbog for kedelpasser er nu færdig.

Arbejdstilsynet har ændret reglerne pr. 1. februar 2007.

I 2004 udgav jeg ”Håndbog for kedelpassere”, der henvendte sig til kedelpassere, maskinmestre, ingeniører og andre der beskæftiger sig med pasning, salg og projektering af kedelanlæg.


Bogen blev godt modtaget og var udsolgt i løbet af kort tid. På baggrund af alle de positive henvendelser, jeg har modtaget på håndbogen og den kendsgerning, at regelgrundlaget for kedel- og beholderområder er ændret pr. 1. januar 2006 har jeg valgt at udsende en revideret udgave. Samtidigt har jeg benyttet muligheden for at udvide bogen til også at omfatte dimensionering af sikkerhedsventiler, forskellige typer af rørsystemer, affaldsanlæg og et afsnit om skader og havarier. Bogen indeholder det nye lovstof, regler samt det praktiske indenfor kedelområdet. Bag i bogen er der referenceliste.

Min baggrund for at udsende bogen er min ansættelse i arbejdstilsynet i gennem 20 år, hvor jeg har været beskæftiget med fremstillingskontrol og periodiske undersøgelser af kedler. Sideløbende har jeg været underviser på uddannelsen for kedelpasser og på kurser for anerkendte sagkyndige.

De nye regler om PED (direktiv om trykbærende anlæg) samt 72 timers periodisk opvågning er medtaget i bogen. Kedelpasseren får således et kendskab til de nye regler, der er kommet

Til forside
Du er her:  Kurser  >  Kedelbog
Sitemap
Print